Helga Albers

About the Speaker
  • Web Sites

Helga Alberts Biografie
Hallo allemaal, mijn naam is Helga Alberts.
Ik ben 47 jaar oud, geboren en getogen in de Rochussenstraat in Den Haag, een echte Schilderwijkster dus! Mijn passie is van jongs af aan altijd al zingen geweest. Anderhalf jaar geleden begon het allemaal te kriebelen en zag ik aan alle kanten verschillende talentenjachten voorbij komen. Mijn moeder en andere mensen die mij al eerder hadden horen zingen zeiden steeds: “Waarom doe jij niet mee? Je hebt zo een mooie stem!!”.

Talentenjachten
Uiteindelijk heb ik me stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld bij de talentenjacht bij Letts inn Café in Den Haag. Met trots won ik de derde prijs, waardoor ik de smaak te pakken kreeg en mij aanmeldde bij meerdere talentenjachten. Zo heb ik in totaal meegedaan aan vier talentenjachten! Het is een geweldig gevoel dat steeds meer mensen enthousiast reageerde op mijn zangtalent. Dit had ik nooit durven dromen!

Artiestenreizen Den Haag
In 2016 won ik een all-inclusief 8 daagse reis naar Alanya van Artiestenreizen Den Haag. Trots en nog eens trots dat ik mee heb gedaan en ook nog de winnares ben geworden! Dit jaar 2017 mag ik weer mee met Artiestenreizen Den Haag met allemaal bekende Haagse artiesten. Hoe geweldig is dat?! Steeds meer kreeg ik de smaak te pakken waardoor ik mijzelf ben gaan promoten in- en rondom Den Haag. Daaruit ontstonden zoveel mooie en leuke contacten waarna ik eigenlijk in Juli 2017 besloot om een eigen single te maken. Het word een zelf geschreven single waar nog aan gewerkt word, en naar verwachting ergens eind oktober 2017 uit komt. Er zijn zoveel mooie dingen op mijn pad gekomen, vele positieve reacties en leuke mensen leren kennen. Het begint er toch wel op te lijken dat ik een bekend persoon aan het worden ben hier in het Haagje.. Op naar de toekomst! Ik ben in ieder geval heel positief en mijn fans tot nu toe ook!

Vele lieve groetjes,
Helga Alberts.