Henk Lentfert

Henk Lentfert Biografie: 6 januari 1988 is Henk Lentfert geboren in de stad Dordrecht. Hierbij wil dat zeggen dat Henk een echte schapenkop is zoals ze dat in Dordrecht noemen. Henk heeft een korte periode in Tilburg gewoond waar hij het ook hartstikke gezellig vond maar kon toch niet zonder zijn stadje Dordt en verhuisde weer terug waar hij nu samen met zijn vriendin en zoon woont.

Het was op jonge leeftijd al duidelijk dat Henk muzikaal was en dansten dan ook al in zijn luier rond als zijn ouders Nederlandse plaatjes draaide. Toen Henk wat ouder werd was hij continue met de bandjes van zijn ouders bezig en draaide deze grijs. Namen zoals Koos Alberts, Drukwerk en Andre Hazes dreunde vaak door het huis. Ook deed Henk graag mee aan playback shows op zijn school en koos dan voor Jan Smit en niet omdat hij nou zo fan was van Jan Smit maar omdat hij hoorde dat hij hier wel wat op leek. Er gingen wat jaren voorbij waarbij Henk zich meer op studie en werk stortte voordat hij zich weer echt bezig ging houden met muziek althans thuis en onder douche zong hij natuurlijk nog al te graag.

In 2015 kwam Henk in cafe de Blokkies en deed mee met een karaoke avond waarop hij veel complimenten kreeg. Er is toen aan Henk gevraagd of hij de karaoke avonden wilde gaan verzorgen en zo ook voor de entertainment kon zorgen, dit heeft hij samen met zijn vriend, geluidsman en DJ Ricardo Punt gedaan. Dit beviel Henk, de eigenaren en de gasten zo goed dat Henk al snel geboekt werd voor een serieus optreden. Dit optreden was met niemand minder dan Tino Martin als hoofdact in een bomvolle kroeg.  Naast Tino Martin heeft Henk met nog meer grote namen op het podium gestaan zoals: John West, Nelis Leeman, Johnny Gold, Jan van Est, Rein Mercha en nog vele andere artiesten. Na zijn eerste optreden had Henk zo de smaak te pakken en is verder gegaan met de muziek. Nu word Henk regelmatig geboekt voor feesten en partijen en is niet meer weg te denken in de muzikale wereld.

In 2018 heeft Francien Blokland de eigenaresse van cafe de blokkies in Dordrecht Henk ingeschreven als verassing voor een talentenjacht in Monster. Dit resulteerde in een bus vol gezellige mensen richting Monster die Henk aanmoedigden tijdens zijn optreden voor de talentenjacht en met succes want Henk heeft deze talentenjacht gewonnen waardoor hij er nu in Turkije een feestje van kan maken.