John Medley

About the Speaker
  • Web Sites

John Medley Biografie
Zanger en entertainer John Medley, is geboren op 17 juni 1969 te ’s-Gravenhage. Hij is op 20 jarige leeftijd begonnen met zingen en had zijn debuut in het Haagse café “De Passepartout”. Daar trad hij op met het nummer “Daar aan de waterkant”. In vele Haagse cafés kreeg John Medley bekendheid. Nu treedt hij met veel succes op o.a. in cafés, op bruiloften en bedrijfs- en studentenfeesten door het gehele land. In de loop der jaren heeft John Medley met diverse grote namen op het podium gestaan, zoals Grant & Forsyth, Dries Roelvink, Wolter Kroes en Sugar Lee Hooper.

Carrière
Tot driemaal toe heeft John in het voorprogramma gestaan van Andre Hazes en éénmaal in dat van Gerard Joling. Dit bleek een zodanig succes dat hij destijds een proef CD heeft laten maken. Inmiddels heeft John Medley al 3 schitterende albums, 11 singles, 5 clubliederen en 2 radio jingles op zijn naam staan. De optredens bij de Haagse Voetbal Gala avonden 2005 en 2006 waren een groot succes gezien de reacties van het Haagse voetbalpubliek.

Hot Item
Het logische vervolg van deze geboekte successen was dat John Medley uitgroeide tot een hot item in Den Haag en omstreken en veel optredens verzorgde. De optredens van deze zanger kenmerken zich door trefwoorden als feest en emotie! Zijn nieuwe CD is zeer goed ontvangen bij het publiek. Deze CD ‘Ben op de goede weg’ is boordevol prachtig Nederlandstalig repertoire door John Medley zelf uitgekozen. Ook de clip “Als het moet doe ik het goed” , waaraan Lee Towers heeft meegewerkt , valt in goede aarde bij het publiek en stond nummer 1 bij TV Oranje.

Hiermee geeft John niet alleen zijn fans ontzettend veel (luister)plezier maar laat hij tevens zien dat hij nog heel veel te bieden heeft.