Hollands feestgevierd aan de Turkse kust in Alanya!

Al jarenlang organiseert Artiestenreizen.com reizen naar Alanya aan de Turkse Riviera. Grote groepen Hollanders vieren dan op een bijzonder feestelijke manier vakantie in een prachtig 5 sterren hotel met optredens van vele Hollandse artiesten.

De grondleggers en bedenkers van dit concept, Freddy van den Bergh en Jacky Spoor die door de jaren heen veel ervaring hebben opgedaan hebben hun concept naar een nieuwe tijd aangepast. Dit in samenwerking met Wesley van de Leur van Boekingsbureau Hofstad Boekingen.

De grootste veranderingen hebben alles te maken met de keuze in accommodatie en de periode dat u weg wilt. Van 03 okt tot 13 okt 2017 zijn er 3 Hollandse feestavonden gepland, waar weer net als eerdere edities een keur aan Hollandse artiesten en DJ’s voorbij zal komen. De artiesten en DJ’s zijn aangesloten bij het boekingsbureau Hofstad Boekingen.

Inmiddels hebben de volgende artiesten al meerdere malen Alanya op zijn kop gezet 😉

Mike Peterson, The Clarks, Haagse Hazes (Mario Mulder), John Medley, Samantha Steenwijk, John West, Wesley Ponsen, Jeffrey Huf, Side Kick, Mark Verkade, Danny Zuiderwijk, Shirley, Raymond Leest, Ray Benjamin, Marc Lapré, Connery Small, Frans Ashwin, Martha Hertogs, Robbie te Pas, Samantha Olierook, Melissa Beij, Rico Houtman,  en de bekende dj’s Matsoe Matsoe en de wereldvermaarde House DJ Cem bekend van onder meer The Outsiders.

 

Het grote verschil zit hem nu dan ook in uw vakantieadres, u kunt uiteraard weer kiezen voor een verblijf in een 5 sterren hotel waar alles voor u tot in de puntjes is geregeld volgens de all-inclusief methode, maar wij bieden u nu ook de mogelijkheid om de massaliteit van een groot hotel te ontlopen en te verblijven in een prachtig appartement en u daarmee elke avond kunt kiezen wat u wilt eten.

Er zijn meer dan 100 leuke restaurantjes in Alanya en ook de lokale winkeltjes verkopen heerlijke verse producten, zodat u zelf dan ook een keertje kan koken. Uiteraard organiseert Artiestenreizen.com niet alleen de feestavonden en zullen onze bekende dagexcursies weer plaatsvinden met onder meer een boottocht op zee waar onze artiesten op de woelige baren er een feestje met u van maken.

Een dagtocht door een fantastisch natuurgebied met heerlijke restaurantjes en waterpartijen waar je jezelf heerlijk kan ontspannen en uiteraard zijn er voldoende momenten om in Alanya centrum lekker te shoppen en te genieten van de Turkse gastvrijheid.

Wat ook fijn is om te weten is het feit dat Alanya sinds 2014 ook een eigen vliegveld heeft, zodat u bij aankomst niet ook nog eens 2 uur in een bus hoeft te zitten.

Liever verblijven in een appartement in het centrum van Alanya?

Huurt u liever een luxe appartement in het centrum van Alanya, dan kan dat al vanaf €190,- per week voor 2 personen. Een appartement voor 4 personen huurt u vanaf €320,-

Op www.appartement-huren-alanya.nl kunt u de appartementen bekijken en daar vindt u ook de websites van de verschillende vliegmaatschappijen. Losse vliegtickets kunnen je voordelig boeken via de website: www.ticketvoordeel.nl.

En als u aangeeft dat u voor Artiestenreizen.com boekt, dan krijgt u 15% extra korting op de huur van het appartement!

Voor meer info of een overzicht van de mogelijkheden, prijzen, artiesten, excursies en feestavonden in Alanya kunt u telefonisch contact opnemen met Freddy van den Bergh 06-42214433 of e-mailen naar info@artiestenreizen.com