Talentenjacht

Word jij de nieuwe Tino Martin of Samantha Steenwijk?

Schrijf je dan nu in voor de ArtiestenReizen Talentenjacht 

Ben jij het volgende zangtalent? Dan maak je kans om de eerste stap te zetten om beroemd te worden. En de winnaar of winnares wint een geheel verzorgde artiestenreis naar Alanya.

Dus ga jij er met de prijs vandoor? Schrijf je dan in voor de talentenjacht, die zal bestaan uit 3 voorrondes, halve finale en een finale.

Programma overzicht Talentenjacht

De winnaar van de talentenjacht wint 2 tickets voor de Artiestenreis in 2018. Uiteraard volledig all-inclusive in een 5 sterren hotel in Alanya.
De 2e plaats krijgt een betaald optreden tijdens een Haags Feesje in het Oude Gemaal, dit i.s.m. Hofstad Boekingen. De 3e plaats is een fotoshoot van Wesley van de Leur en de 4e plaats krijgt een workshop van Suzanne de Rooy.

De winnaars van de voorgaande jaren waren: Martha Hertogs, Danny Zuiderwijk, Zussie Scholtens en Helga Albers. 

Dit jaar kunt u tijdens de artiestreis genieten van samen met  Marc Lapré, John Medley, Side Kick, Frans Ashwin, Guido van Zutphen, Helga Albers en voor de late uurtjes kun je losgaan op de beats van DJ Matsoe Matsoe en Danny Mendez die ook optreden in de discotheken van Alanya.

Voor vragen of inschrijvingen kun je e-mailen naar info@oudegemaal.nl of telefonisch contact opnemen met Nelleke 06-51302600. Voor vragen over de Artiestenreis kunt u contact opnemen met Freddy van den Bergh 06-42214433